fbpx

Convenția Națională

Viziune

Schimbăm România prin creștinii angajați civic.

Misiune

Construim comunitatea profesioniștilor cu valori creștine.

Proiecte

1. Convenția Națională (Iași, Octombrie 2019). Tema: România Educației Creștine. Vom celebra succesele unor antreprenori, dascăli și elevi care s-au dovedit capabili de performanță și loialitate.

2. Școala de Lideri (Iulie, 2019). Formăm abilități de comunicare și leadership ale unor tineri patrioți dornici să apere în spațiul public valorile civilizației iudeo-creștine.


3. Platforma media care susține valorile conservatoare, libertățile constituționale și instituțiile tradiționale ale civilizației occidentale (familia, biserica, democrația parlamentară, pluralismul ideilor, structurile asociative, etc). Platforma de comunicare va exprima, totodată, unitatea de acțiune socială a creștinilor din România.

De ce această platformă?

Pentru că vrem ca ucenicii lui Iisus Hristos să fie respectați la Bruxelles și la București, deopotrivă. Pentru că o nouă generație de tineri patrioți trebuie să se afirme pe scena națională, apărând creștinismul și identitatea românească împotriva agendei seculariste, a relativismului moral și a propagandei globaliste.

Valorile noastre

Apărăm viața și demnitatea persoanei, libertatea individuală, familia și interesul superior al copilului, proprietatea privată și competiția. 

Cui ne adresăm?

Tuturor celor care îmbrățișează Civilizația Iubirii împotriva ideologiilor urii, bazându-se pe dialog, decență și respectul aproapelui. Boicotul coordonat al Referendumului din 2018 (trusturi media, structuri politice, vedete show-biz și elite academice) a scos la iveală solidaritatea a milioane de români cu tradiția creștină. Convenția Națională se adresează românilor nereprezentați, dar și credincioșilor care au daruri extraordinare, dar nu sunt cunoscuți marelui public.

Crezul nostru

„Creștinii nu trăiesc deosebiți de ceilalți oameni nici prin pământul pe care trăiesc, nici prin limbă, nici prin îmbrăcăminte. Nu se folosesc de o limbă deosebită, nici nu duc o viață străină. Ei urmează obiceiurile băștinașilor și în ținută și în hrană și în celălalt fel de viață, dar arată o viețuire minunată și recunoscută de toți ca nemaivăzută. Locuiesc în țările în care s-au născut, iau parte la toate ca cetățeni, dar pe toate le rabdă ca străini. Se căsătoresc ca toți oamenii și nasc copii, dar nu aruncă pe cei născuți. Întind masă comună, dar nu și patul. Sunt în trup, dar nu trăiesc după trup. Locuiesc pe pământ, dar sunt cetățeni ai cerului. Se supun legilor rânduite de stat, dar, prin felul lor de viață, biruiesc legile.” (Epistola către Diognet)

Convenția Națională 2018

Susține

Apreciază

Urmărește

© Convenția Națională. All rights Reserved 

Termeni și condiții